Hjälmare docka

Hjälmare kanal (landets äldsta farbara kanal) som förbinder sjön Hjälmaren med Mälaren (via Arbogaån) har strax söder anslutningen till Arbogaån en gammal docka. En del av kanalen har grävts ut och en slussport har delat av en del av utgrävningen och vips har man en stor torrdocka.

Tillsammans med några kamrater från vår fotogrupp – Bildgruppen Prisma – gjorde vi idag en liten gemensam utflykt dit. Riktigt pastoralt i det ovanligt vackra vädret. Blåsigt men äntligen lite uppehåll.
Lasse
Prisma i Hjälmare docka 1 Prisma i Hjälmare docka 2 Prisma i Hjälmare docka 3 Prisma i Hjälmare docka 4 Prisma i Hjälmare docka 5 Prisma i Hjälmare docka 6

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *