Birgittas trädgård

Härom nyss blev vi medbjudna till en mer privat trädgårdsvisning. Ohhhh, vilken trädgård. Där fanns det mycket vi tyckte om. Vilt, slingriga gångar i naturen, rhododendron och azaleor i klippskrevor, massor av växter vi inte vet vad det är, lite tämjd natur, damm vi foten av ett flyttblock, en massa magnolior (just nu överblommade).
Väldigt befriande att möta en trädgård som mer verkade skapad för lust och ett glas rödvin än att imponera. Och Birgitta som i princip ensam anlagt detta smycke i en skogsbacke på landet. Vilket jobb, vilken ödmjukhet.
Vi tackar för att vi blev inbjudna!
Lasse
Birgittas trdg 1 Birgittas trdg 2 Birgittas trdg 3 Birgittas trdg 4 Birgittas trdg 5 Birgittas trdg 6 Birgittas trdg 7

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *