Promenad 18 februari

Kyrkbyåsen
Tar med mig kameran idag på min raska motionspromenad. Lyssnar på ett gammalt sommarprogram. Karin Bojs. vetenskapsjournalist på DN. Berättar bl. a. om sin bok. Min Europeiska familj som fick Augustpriset för årets bästa faktabok för några år sedan. Intressant.

Stannar upp och tar några bilder. Tog med mig kameran för att fotografera en koja som förmodligen barn har gjort i sluttningen ner mot Kolbäcksån. Välgjord och med en spännande mörk öppning in. En annan dag skall jag smyga fram och titta närmare. Minner mig om alla skogskojor jag byggt som barn.

Nere vid gropen, där lokala fiskeklubben har iordningställt ett sportfiskeområde i en urgrävd grusgrop, ser jag ett par fiskare vid den öppna delen av sjön. Vänder hemåt med Karin Bojs i öronen.
Lasse

Kyrkbyåsen fågelholk 18 febr Kyrkbyåsen Gräsandspar18 febr Kyrkbyåsen koja 18 febr

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *