Promenad Nr 3 mellan Hägg och Syrén

Promenad Nr 3 mellan Hägg och Syrén
Onsdag 24 maj 2017

Parkerar bilen efter allmän väg och börjar gå in på den privata vägen. Målet idag är en en skogsdunge i åkerlandskapet. Inte stor, inte pytteliten. Varierad växtlighet när jag tidigare sett den på långt håll.

Nästan direkt i dungens norra del finns ruinen efter en liten stuga, utanför dess trappa blommar redan äppelträden. Det gamla uthuset står kvar. Dubbeldass – tänk att man förmodligen gjorde sällskap och umgicks där. Mer personligt än på dagens sociala internetmedia. Resterna av en tid som gått. Snurrar runt i dungen. Bitvis väldigt risigt, fläckvis vackert.

Solen skiner och det börjar närma sig syrenernas tid. Det går fort nu.
Lasse

Promenad 24 maj Herrevad

Promenad 24 maj Herrevad-2 Promenad 24 maj Herrevad-3
Promenad 24 maj Herrevad-5 Promenad 24 maj Herrevad-6 Promenad 24 maj Herrevad-7

 

Promenad 24 maj Herrevad-4

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *