Båtliv

Häromnyss åkte vi till Hjälmare docka, bara för att få en utflykt och äta god Götlundaglass som finns på ett café där. Vid hamnen i Borgåsund, precis där Mälaren och Strömsholms kanal träffas, var det ångbåtsdag. Stannade och tog en bl.a. bild på Östanå som var på tillfällig resa från Stockholm. Den och några andra båtar var gäster.

Fortsatte till Hjälmare docka för att precis hinna se M/S Lagerbjelke som slussade ”nedströms” mot Arbogaån för att gå till Kungsör. För några år sedan åkte vi på en trevlig tur till Örebro med den båten. Strosade över till caféet för glassen. STÄNGT. Vi och två andra sällskap vände misslynt därifrån. Synd att de inte hade uppdaterat sin hemsida som tydligt säger att de var öppna.

Fina båtar i vackert väder fick vi nöja oss med.
Lasse
Borgåsund Östanå Hjälmare docka

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *