Österängarna

Österängarna, strax öster om Strömsholm slott, är ett lika återkommande som kärt promenadmål. Gick en sväng i lördags för att kolla in inför lördagens Grand National (lördag 17 juni). Jag brukar vara ”volontärfotograf” där tillsammans med kamrat Sören.

Efteråt gick jag vidare österut, nära den fälttävlingsbana som finns. Inte klokt vad hästar kan förmås att hoppa över stora hinder. Ner efter mälarviken Freden där det finns en galoppträningsbana. Kollade in på monumentet över forna tiders hästregementen här på utnäslöt. Starflockarna drog runt och tjattrade.

Passerade gamla vattengravshindret för Grand Nationalbanan på återvägen. Har fyllts i med sand och hindermarkeringarna var alldeles nymålade. Får hoppas på bra väder på lördag.
Lasse
Österängarna -1-2 Österängarna -1-3 Österängarna -1-4 Österängarna -1-5 Österängarna -1-6 Österängarna -1-7 Österängarna -1-8 Österängarna -1

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *