Anundshög

Vi hade Prismaavslutning ikväll. Prisma är en fotogrupp jag är medlem i. Anundshög är ett mäktigt ”vikingatidsområde” alldeles öster om Västerås. Gravhögar, skeppssättningar, runstenar, labyrint och en massa annat från runt 1 000-talet.

Regnet hängde i luften när vi drygt 10-talet prismaiter samlades. En trevlig guide tog hand om oss i 90 min och på slutet kom regnet och blixtarna. Fikakorg under ett tak och RIFOs guldmedalj till medlem Daniel Johansson i klassen kollektioner. RIFO är amatörfotografernas motsvarighet till SM och att ytterligare en medlem bärgar en seger där är naturligtvis stort.
Lasse

Anundshög-1-2 Anundshög-1-3 Anundshög-1 Anundshög-2

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *