COOP Extra

Brukar du skanna varor i butikerna? Vi gör det. Nästan alltid på någon ICA affär. Funkar oftast jättebra. Du skannar priset på varan och lägger det i kassen. Betalar själv när du går ut. Behöver du hjälp i affären finns det nästan alltid någon att fråga.

Var på COOP Extra och skulle skanna. Där lägger du först varorna i en varuvagn/korg. När du kommer till betalningsområdet får du ställa dig att plocka ur varorna och skanna för att lägga ner i din kasse. Extra mycket jobb. Behöver du fråga någon finns det nästan aldrig någon nära till hands. Extra mycket tid går åt. Coop Extra suger Extra mycket tid och energi av mig som kund! Undra om det var den innebörden med namnet som åsyftas?

Lasse

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på COOP Extra

  1. LasseP skriver:

    På ICA funkar det jättebra. Framförallt om du handlar en dag med långa kassaköer som du slipper.

  2. Elger skriver:

    Själv har jag aldrig skannat matvaror, men jag har iakttagit fenomenet.
    Är alergisk mot EXTRA problem, så jag fortsätter nog med det gammalmodiga sättet att handla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *