Julmarknad i hallstahammar

Gammaldags jul på Skantzenområdet i Hallstahammar. Marknaden har funnits några år. Den växer. Både kvantitativt och kvalitativt. Gott om hantverk, gott om stånd samt olika aktiviteter. Frugan köpte ett tennbroderat läderarmband. Vi tittade på ett litet luciauppträdande tillsammans med ett antal dansare. I Kulturskolans regi. Bra!

Promenerade runt bland stånd, små söta hästar, Lions, kaffe, soppförsäljning, kö in till bagarstugan, handlade också lite bullar från ett barnbarns skolklass – skolresa, kaffe, möten med gamla bekanta, prat om väsentligheter eller oväsentligheter – lika trevligt att känna en form av tillhörighet.

Promenerade runt sjön tillbaka till bilen. Riktigt trevligt!
Lasse


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *