Lunch på öster Mälarstrand

Vi har i alla år varit på barnbarnens skolavslutning. Blivit rörda, varma i hjärtat och avslutningsvis har vi åkt och ätit lunch någonstans. I år fanns det inte plats för några andra än elevernas föräldrar.

Första gången, sedan hustru Ulla var på sin första skolavslutning som en liten etta i Luleå, fram till i år som hon gick miste om en skolavslutning. Idag tog vi iallafall igen lunchen med barnbarnen. Var på ett trevligt matställe på Öster Mälarstrand i Västerås. Ett rätt glassigt bostadsområde efter Mälarens kant. Massor av fritidsbåtar ligger förtöjda här.
Bra mat, trevlig promenadtur bland båtarna, gemensamt funderande kring livet, betyg och annat.
Lasse

Det här inlägget postades i Familj, Gatufotografering, Mat & Dryck, Strövtåg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *