Viktoria föll

Att sätta rubrik kan skapa onödig spänning eller associera fel.

Men det är vårt gamla kära plommonträd av sorten Viktoria som i en kraftig vind il gav upp och den övertyngda  grenen bröts och föll till marken. Visst, jag hade tänkt att gå och hämta en stör och hjälpa grenen. Men kaffet var klart och under fikapausen kom braket.

En stund med motorsågen så är allt borta. Nästan, stammen med en konstigt hängande gren får vara kvar tills vi kommer på hur vi skall ersätta trädet. Det har funnits ända sedan vi flyttade hit för drygt 40 år sedan.

Sensmoral; Skjut aldrig upp viktiga saker till morgondagen.
Lasse

 

 

Det här inlägget postades i Familj, Trädgård, Växter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *