Snöväder

Strömsholms naturreservat 4 mars 2020
Det snöar. Stora blöta lapphandskar. Lyssnade på en naturfotograf häromkvällen. Han pratade om att dimma och snö är naturfotografens vänner. Kanske värt att pröva. Dimma håller jag med om, men snö har jag nog undvikit. Packar ner kameran och två objektiv. Drar på mig utekläderna. Iväg ner till Strömsholms slott. 

Parkerar nere vid bron. Det är rätt ofta jag är här – är nära hemmet och väldigt vackert. Idag är jag nog ensam i detta blöta väder. Ser två hundägare efter åkanten när jag går ner till bryggan vid utflödet i Mälaren. Flytbryggan ligger högt i vattnet. Tar några bilder, konstaterar så här efteråt att jag föredrar dimma. Strosar tillbaka. Tar några bilder runt rid-/hoppbanan. Fortsätter så småningom ut på ”Koängen”. Tar om en bild jag tog för ett tag sedan. Tycker att jag borde ha komponerat den bättre. Kollar lite runt omkring. Skall åka hit med ett gäng fotokursare om ett par veckor. Behöver reka lite.

Tillbaka till bilen, hemåt och hänga kläder på tork.
Lasse

Det här inlägget postades i Kolbäcksådalen, Strövtåg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *