Stigen mot Gäddeholm

Fortsatte, den dimmiga morgonen i Västerås, att börja promenera gång och cykelvägen från Björnöbron mot Gäddeholm. In och ut bland träd, buskar och snår. Ibland en allé. Blir överraskad av att se ett ståtligt hus – Hässlö gård. En info skylt hänvisar till en webbsida som inte funkar. Lite trist.

Fortsätter vidare. Stannar upp vid Västerås flygplats landningsbana. Start/slut punkten mot Björnön. Igår meddelade politikerna i Västerås att de tänker lägga ner flygplatsen. Då blir det dimmigt och flygförbud på heltid kan man tro. Lite trist tycker jag. Minns när SAS trafikerade här och jag/vi tog oss via Kastrup ut i vida världen. Vänder tillbaka. Har en tid att passa och tiden flyger iväg när motiven är många.
Lasse

Det här inlägget postades i Stillhet och tankar, Strövtåg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *