Vårblommor i vår trädgård

I dessa coronatider så tilbringas mer tid här hemma med bl. a. några trädgårdsprojekt. Staketkonstruktionen mot villagatan är avklarad. Därefter ett antal dagar med allmän vårstädning av rabatter. Sopsäck efter sopsäck fylls. Högar med kvistar och ris byggs på. Växthuset har fått ny jord och kogödsel. Iordningställt för förkultivering, värmen påsatt och radion fixad för sällskap.

Sommarens stora projekt har smygstartat. Flera rabatter/planteringar skall göras om. En ny/utökad rabatt skall skapas och växter skall flyttas runt. Mycket gräva blir det.

MEN, under tiden har växter tittat upp, sagt hej och försvunnit. Här en bildkavalkad av en del. Ja, några blommar fortfarande. Fast det ser konstigt ut med snön som kom i natt och på morgontimmarna. Aprilväder! Det blir innedag idag.

Klicka på bilderna så blir de större.
Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *