Tillbaka!

Nu är vi tillbaka efter några veckor söderut. Vi har rest runt i Sydafrika och blivit betagna av detta vackra och kontrastrika land. Från djup fattigdom och kriminalitet till ett stort överflöd. Möten med människor och djur som har berört oss. En natur som bitvis är otroligt vacker.
Med drygt 3000 bilder i bagaget blir det ett drygt och roligt arbete under hösten/vintern att välja ut bilder och se vilka vi vill publicera, spara i en bok och kanske några kan komma på en utställng så småningom.
Här kommer det att komma mera så småningom, men det mesta blir visat på Lasses bildsida. Se länk till höger.
Lasse
Ulla & Lasse vid Goda HoppsuddenGepard 1Kåkstad Langa, Kvinna 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *