Adventsbelysning

Jag har tidigare skrivit att däckbyten och sätta upp adventsslingor/ljus i trädgården är bland det värsta jag vet. Däckbyten har vi lejt bort till ett däckhotell med tillhörande däckbyte. Klokt investerade pengar. Kvar är adventsbelysningen.

Idag var det dags.
Visserligen har vi blivit lite latare och låter en del sitta kvar, men annat skall upp. I år skulle 5 meter skarvas in i vårt lilla lärkträds befintliga belysning. Det kräver mer tålmodighet än jag äger. Framförallt när lärkbarren letar sig in innanför kragen och börja kittlas. Men till slut satt det på plats och det lyste!
Vi har även investerat i ett ljusnät 1×1 meter. Tänk att de har trasslat ihop det redan i kartongen. Det är tänkt att pryda det lilla staket jag gjorde i höstas som jag dessutom var rätt nöjd med. Jag får förmodligen måla om det till våren efter alla spikmärke efter mina uppsättningsförsök av ljusnätet. De vita märkena i staketet kommer säkert att ge en extra dimension i ljuset. Undrar bara vilken dimension?
Lycka är i alla fall efter 4 timmars arbete att se att det lyser. Nu får det vara släkt till nästa helg. Ger mig f-n på att det inte lyser då. Jag och adventsbelysningar är inte alltid de bästa vänner.
Lasse
Adventsbelysning 1Adventsbelysning 2Adventsbelysning 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *