Sveriges Radio live

Haft bekymmer med datorn. Hårddiskar för bilder har blivit fulla och tar inte emot fler bilder. Nu är äntligen en ytterligare hårddisk inköpt. På 3TB. Skall väl räcka ett tag. Men det har tagit tid att förflytta data mellan olika hårddiskar för att få original och säkerhetskopior att bli där jag vill, samt att rensa och avinstallera på hårddiskarna i själva datorn. Tre hårddiskar i datorn och nu fyra externa. Bilder i RAW-format kräver plats. Men nu är jag på banan igen och alla gamla minneskort med drygt 1000 bilder är överförda.

I fredags var vi med två barnbarn i Västerås och bl a besökte vi Sveriges Radio P4 och var publik på deras direktsändning – öppen scen. Ett indiepopband spelade, som senare skulle vara huvudnumret på Köpings cityfestival. Lite kul att se hur det fungerar.
Lasse
Sveriges Radio 1 Sveriges Radio 2 Sveriges Radio 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *