Tusen trädgårdar

Igår åkte vi, tillsammans med några vänner, runt till 6 av alla öppna trädgårdar som fanns. Arrangemanget Tusen trädgårdar genomfördes runt om i landet igår där massor av privata, engagerade, stolta trädgårdsägare visar upp sina trädgårdar för andra intresserade.
Vi åkte österut och besökte två trädgårdar i Västerås, tre i Bålsta och Bro samt en ute på landsbygden i Enköpingstrakten. Mycket varierande utformningar. En nymodern, en egensinnig, några mer normala och ett par som växt fram under många år med sköna linjer och växtutformningar. Snygga färgkombinationer, lite gammaldags växter, en snok i en damm, lite slitet – annat nytt.
Tänk så många olika sätt det finns att utforma sin trädgård. Kul, inspirerande och lärorikt att träffa alla engagerade trädgårdsägare.

I natt kom det 38 mm regn – Nu räcker det!
Lasse
1000 trädgårdar 0 1000 trädgårdar 2 1000 trädgårdar 3 1000 trädgårdar 4 1000 trädgårdar 5 1000 trädgårdar 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *