Provokativa bilder

Idag har fotografen Elisabeth Ohlson Wallin vernissage på sin samlingsutställning på Eskilstuna Konstmuseum. Här finns bilder från Ecce Homo utställningen som var hennes genombrott. Bilder från tidigare utställningar som Jerusalem, Demokrati, Anhörig på liv och död m.fl. samt en hel del porträtt som jag aldrig har sett tidigare.

Hon invigde själv utställningen. Utställningen pågår till 15 mars i år. Väl värt en resa att se de ca 35 bilder som visades upp i mycket stort format. Har du aldrig varit i Eskilstuna konstmuseum så är bara det värt en resa med sina fasta utställningar av svensk konst.
Lasse
Elisabeth Ohlson Wallin Etuna Konstmuseum 1 Elisabeth Ohlson Wallin Etuna Konstmuseum 2 Elisabeth Ohlson Wallin Etuna Konstmuseum 3 Elisabeth Ohlson Wallin Etuna Konstmuseum 4 Elisabeth Ohlson Wallin Etuna Konstmuseum 7

1 svar

  1. Peter R skriver:

    Bild-Bonanza med finess, Mycket tänkvärt och vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *