Konstrundan genomförd

Det har kretsat kring Konstrundan den senaste tiden. Och den senaste veckan har varit intensiv för oss som är arrangörer. Vi har fraktat runt tonvis med spånskivor till olika utställningslokaler (lånat ut), byggt upp utställningsväggar på ett antal olika platser, målat upp nästan 90 liter färg. Dessutom är flera av oss även utställare.

Nu känns det skönt. Allt verkar ha fungerat väldigt bra och sannolikt slår vi besöksrekord. Det tar en vecka eller så för att få ihop besöksstatistiken. Jag tror ingen av oss var beredda på den publikanhopning som det blev. Köer in i lokaler, slut på mat och fika hos restauranger och caféer, ont om parkeringsplatser. Men jag hoppas att alla som drabbades tycker att det är kul att konstrundan drar så mycket folk.

Själv ställde jag ut på Westerqwarn, Mölntorp tillsammans med några fotokamrater och andra konstnärer. Och vi hade ungefär dubbelt så många besökare som ifjol. Många gamla vänner, bekanta och arbetskamrater som dök upp. Härliga samtal om både bilder och annat. Möten med andra utställare är alltid givande och berikande.
Lasse

Invigning Konstrundan 4

Kommunalrådet Catarina Pettersson inviger Konstrundan

Konstrundan Påskdagen 1

Westerqwarn där jag ställde ut

Invigning Konstrundan 5 Konstrundan Påskdagen 3 Konstrundan Påskdagen 4 Konstrundan Påskdagen 7 Konstrundan Påskdagen 10 Konstrundan Smeden Henrik Levay Konstrundan Virsbo Konsthall

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *