Prisma 50 år

Idag var det vernissage på Bildgruppen Prismas (som jag är medlem av) Jubileumsutställning. Ett urval av drygt 200 bilder från 13 av våra 39 utställningar. Det här är alltså vår 40:e utställning. Visst är det kul att se tillbaka ibland. Kolla in sina egna bilder och fundera, försöka komma ihåg, fundera om jag blivit så mycket bättre fotograf. Träffa gamla och nya bekanta, invigningstal och blommor från Konstföreningen – kul att de uppskattar oss.
I nästa vecka skall vi ha internt (gamla och nuvarande medlemmar) födelsedagskalas. Det kommer bli många historier.
Utställningen finns fram till den 30 april på Westerqwarns Galleri, Möntorp Hallstahammar. Samma tider som restaurangen www.westerqwarn.se
Lasse
Prismas jubileumsutställning Vernissage A Prismas jubileumsutställning Vernissage Anita Prismas jubileumsutställning Vernissage Kolla! Prismas jubileumsutställning Vernissage Mats o Hembygdsföreningen Prismas jubileumsutställning Vernissage Mats välkomnar Prismas jubileumsutställning Vernissage Nils P Prismas jubileumsutställning Vernissage Ulla o Eva-Lena Prismas jubileumsutställning Vernissage Vimmel 1

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *