Eskilstuna Konstmuseum

Med jämna mellanrum besöker vi museet. Ett jättebra museum med ett bra fast utbud av svenska konstnärer. Konst med både många år på nacken till väldigt nya. I en av periodens tillfälliga utställningar luktade det rejält nymålat av en del tavlor. Bland de tre tillfälliga utställningarna fanns en hel del som kräver mer av mig som besökare än vad jag klarar av. Nyttigt att få sig en dos utanför sin normala “komfortzoon”.
Lasse
Eskilstuna Konstmuseum april 16 A Eskilstuna Konstmuseum april 16 B Eskilstuna Konstmuseum april 16 C Eskilstuna Konstmuseum april 16 D Eskilstuna Konstmuseum april 16 E Eskilstuna Konstmuseum april 16 F

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *