Ännu en morgonpromenad

Tidigt uppe igen. Strax före 04.30. Kom ner till Strömsholm före soluppgång, dimmorna ligger täta men lättar stadigt. Morgonen kommer egentligen lite för fort. Inga moln alls. Dimmorna blir guldfärgade.

Stannar till vid hästhagen. En massa nyfikna och morgonpigga hästar hälsar mig välkommen. Skall klappas, klias och äta på objektivet. Lite chansartat att fota.  Knallar över mot Lagårdssjön, korna ser mig och de är också nyfikna.

Plötsligt rusar solen över horisonten och jag befinner mig mitt i ingenting. Tar mig söderut efter kanalen och vänder rakt österut mot Kolbäcksåns utlopp i Mälaren. Dimmorna dansar i solens guldstrålar. Ser ett par tranor och några rådjur skuttar över de nyslagna åkrarna. Ser också en stadig fälthare som glatt skuttar över stubbåkern och försvinner i en liten skogsholme. Tar några bilder miljöbilder på kungens slott och djurlivet på långt avstånd.

Bilen ut mot Österängarna. Knallar runt ett slag men solen har kommit upp så högt att dimmorna har lättat och ljuset är alldeles för starkt. Hemåt för frukost nr. 2. En bra morgon igen, men lite klenare bildutbyte.
Lasse

Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-2 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-3 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-4 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-5 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-6 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-7 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1-8 Strömsholmsområdet morgonbilder 21 aug 2017-1

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *