Frigiliana

I Spanien är det gott om vita små vackra byar. En av de mer omtalade är byn Frigiliana. En jättesöt by på lokalbuss avstånd från oss. För att vara ärlig vet jag inte om den är så mycket sötare än andra byar vi varit i? Men den ligger praktiskt till för bussresebolagen så den omtalas och besöks av fler än andra.

Men söt är den, där den klänger efter bergsbranten. Gubbarna som sitter i skuggan, blommorna i sina krukor och de färgglada målerierna. Det är gott om turister och priserna på mat och annat ligger lite högre.

Vi tog bussen dit en dag, promenerade runt, åt en bit mat på torget utanför kyrkan och njöt i solskenet. Vi var inte helt ensamma.
Lasse

Nerja Frigiliana 30 okt 1-1 Nerja Frigiliana 30 okt 2-1 Nerja Frigiliana 30 okt 3-1 Nerja Frigiliana 30 okt 4-1 Nerja Frigiliana 30 okt 5-1 Nerja Frigiliana 30 okt 6-1 Nerja Frigiliana 30 okt 7-1 Nerja Frigiliana 30 okt 9-1 Nerja Frigiliana 30 okt 10-1 Nerja Frigiliana 30 okt 11-1 Nerja Frigiliana 30 okt 12-1 Nerja Frigiliana Casa Sofia-1

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *