Utställningen Träd på Kulturhuset

Var på Kulturhuset i Hallstahammar häromdagen och kikade på kamraterna Ann-Britt Gustafsson och Christer Törnkvists utställning Träd. Christer med sin våtplåtsfotografering i fält och Ann-Britt med både målningar, foto och lite skulptur.

Olika betraktelser över trädets betydelse för oss människor. Småtrevlig utställning. Synd bara att Kulturhusets utställningsavdelning är så undermålig. Är integrerad i en kafédel där bord och kaféets besökare omöjliggör en bra upplevelse. Flera av utställarnas verk är relativt små till sin yta, vilket gör att jag har behov av att gå nära. Omöjliggörs av bord, stolar och stojiga ungdomar. Trist. Förstår att flera utställare nekar till att ställa ut här.
Lasse

1 svar

  1. Hej Lasse!

    Såg nu att du skrivit om vår utställning! Trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *