Mors Dag

Vi tjuvstartade redan igår em/kväll med Mors Dags firandet. Sonen med familj kom. Blev en bok till mor. Grillade gravad lax mellan regnskurarna. Regnade mera under natten/morgontimmarna. Välbehövligt fast det blev bara 9 mm.

Hissad flagga. Både för Mors Dag och att det är en demokratiens högtidsdag. Alla vuxna är välkomna att rösta. Så ock vi. Pratade med lite bekanta efter att vi har utnyttjat vår rättighet. Åkte och plockade lite Liljekonvaljer i duggregnet. Besökte kyrkogården, tände ljus och satte ner Liljekonvaljer till minne av våra föräldrar.

Avslutade dagens utomhusaktiviteter i strilregn och kikade på ett barnbarns hemmamatch mot ett Västeråslag. Niomannalag, 3×25 minuter. Tyvärr storstryk. Därefter ytterligare två matcher för föräldrarna. Vi kastar in handduken och åker hem. Dessa fotbollsföräldrar är beundransvärda. 

Varvar ner på altanen. Börjar förbereda kvällens Mors Dags middag på tu man hand. Lite nyfiken på resultatet i EU-valet. Undrar om “Greta Thunberg” kommer att sätta effekt i valresultat. Konstaterar att vi röstar annorlunda än i riksdagsvalet.
Lasse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *