Västerås Kulturskola

Vårkonsert i Ansgarskyrkan med suzukielever i Västerås Kulturskola. Trumpeter, cellister och många elever på fiol visade upp sina färdigheter på tisdagens terminsavslutande konsert. I sammanlagt 27 musikstycken visade eleverna upp sina färdigheter. Från nybörjarna till en gästspelande elev vid Mälardalens högskola. Från de “lättaste” till de riktigt svåra styckena. Hustru Ulla, med förflutet som musiklärare, njöt extra mycket och imponerades även av elevernas”scendisciplin”. Undrar hur många av dessa vi senare i livet får höra i Västerås Sinfonietta? 

Efter konsertens slut, blommor och blader till lärarna, samtal i små grupperingar och från bänkraden bakom oss hörde jag någon som sa. Tack för att jag fick följa med.
Vi säger detsamma!
Lasse

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *