Nationaldagen

Traditionsenligt startar vi dagen på Trädgårdsamatörernas växtmarknad i Västerås (Enhagen). Har tur och hittar en parkeringsplats jättenära marknaden. Gott om besökare som vandrar runt bland stånden. Vi sa att vi kanske skulle kolla efter lite gräs. Hittade ingenting. Kom hem med några Rudbeckior och en Silvermartorn. Finns alltid plats för ett par plantor till. Var snabbt avklarat.

Rejält varmt idag. Arbetstempot lite lägre. Röjt i vår lilla rosengång. Bundit upp och klippt bort. Nu går det att gå utan att fastna i rosorna. Vi har några flätade “pilträd/buskar” som jag har formklippt. Inte gjort i år. Tog nog bort 40 cm innan det började likna något. Skönt när trädgården sakta börjar komma i presentabelt skick.
Lasse

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *