Midsommar i Seglingsberg

Midsommarfirande tillsammans med gamla goda vänner. Underbart väder och vi startade uppe i Seglingsberg. Där arrangeras varje år ett riktigt traditionellt firande. Först väldigt trevlig musik av The state of four. Lyssna själva på Spotify. Därefter intåg av dagens hjältar. Männen som tillsammans baxade den 19 meter höga majstången på plats. Jag tycker nästan denna del är höjdpunkten. Styrka, samarbete och massor av beröm efter välgjort arbete.

Stången är klädd efter de traditioner som råder här. Dansen kring stången kunde börja och härligt många i alla åldrar deltar under säker ledning av två jätteduktiga ledare. Så småningom avslutas dansen med karusellen och naturligtvis Raketen. Nöjda for vi till väntande sillbord med alla sina tillbehör.

Gottigottgott! Tack kära vänner för det.
Lasse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *