Ännu en räkmacka …

… denna gång på bryggan hos Borgåsundsfiskaren. Visst är det konstigt att vi tillsammans inte varit och ätit på fiskare Johns brygga tidigare. Ulla har varit där några gånger men inte jag. I sommarens sista värmedagar kunde vi njuta av lunchen på bryggan. 

Traditionell räkmacka med rikligt med räkor. Gjord på ganska tunt mörkt syrligt bröd. Och jag gillar sånt bröd. Inga smaköverraskningar annars. Skulle tjäna på lite extra i smakväg, typ kryddiga ärtskott, en liten skål med extra dressing, kanske en lite kombo med rökt lax som man röker. Men lägger sig ändå i toppskiktet på länets räkmackor (av de smakat under året).

Vi köpte med oss en bit rökt lax hem + en bytta med sås. GottiGottGott!
Lasse

Det här inlägget postades i Familj, Mat & Dryck och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *