Svante Thuresson i Sura

Ibland blir det lite stolpe in i livet. Torsdagskvällen skulle ägnas åt en fotografering. Blev inställd. Upptäcker på eftermiddagen att Svante Thuresson skall uppträda i Surahammars Folkets Hus tillsammans med Claes Cronas trio. Med ett Beppe Wolgers-program. Kan inte vara fel!

Vilken kväll det blev. Biografen i Sura har en himla trevlig salong. Bra ljus och ljud. I arrangemang gm Riksteatern. Och så småningom en Svante i högform liksom Claes Cronas trio. Stående ovationer, extranummer och en glad ordförande i Surahammars teaterförening som fixat alltihopa. Att Bion i Sura i år blev utsedd till Sveriges bäst biograf 2019 är lätt att förstå.
Lasse


 

Det här inlägget postades i Evenemang och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *