I ett annat ljus

Prisma-medlemmarna Daniel Johansson och Alison de Mars hade i lördags, under Västerås Kulturnatt, vernissage på sin utställning på Länsmuseet i Västmanland i samarbete med Föreningen Kvinnohuset i Västerås. Utställningen är ett uppdrag/samarbete mellan föreningen och Daniel & Alison. Föreningen har intervjuat ett större antal kvinnor som är eller har varit utsatta för våld. Bilderna är en iscensättning/association till kvinnornas berättelse. En berörande utställning som manar till eftertanke.

En liten uppmaning – läs texten till varje bild först, därefter begrunda bilden. Att bilderna är bra och berörande kan nog alla instämma i, men även en eloge till han som har ljussatt utställningen. Så skickligt. Inte minst i de två sista bilderna.

Ungefär 600 personer kom under vernissagedagen. Imponerande siffra. Utställningen pågår till den 10 november.
STORT GRATTIS
Lasse

Det här inlägget postades i Evenemang, Foto/konstutställning, Fototekniskt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *