Måndagsmarknad

I byarna runt omkring oss är det marknad varje dag någonstans. Även om vi bor nära marknadsplatsen i ”vår” by så åkte vi och kollade i en grannby. Torrox Costa. Tror att marknaden är lite större än hos oss. Det vi letade efter hittade vi inte. Istället vände vi tillbaka och besökte turistbyrån för att söka information om staden Antequera, som vi funderar på att besöka imorgon. Inte fanns det någon info om det. De har ett litet märkligt system om turistinformation. Det finns lokala turistinformationer som bara informerar/har material om deras mer omedelbara närhet. Det som ligger i en annan kommun eller så har man ingen info om. Då får man åka till den regionala turistbyrån och den ligger kanske i Malaga, 5 mil bort, eller i Almeria (där vi besökt den en gång) ca 12 mil bort. Tur att det finns www.

Här några bilder från dagens marknadsbesök.
Lasse

Provsmaka!

Ännu ett par skor?

Har du min storlek?

Mums! Nyttigt fett!

Kära hustru bland alla väskor.

Euro för euro, cent för cent…

Roliga tavlor/affischer hem?

Det här inlägget postades i Reseupplevelser och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *