Musikhjälpen i Västerås

I ett regnigt väder besökte jag evenemanget Musikhjälpen idag. Ett välgörenhetsprojekt som värmer hela hjärtat. Glasburen gästades av Kristian Luuk och Petra Marklund soundcheckade när önskelåtar spelades. Bakom glasburen finns en massa byggnader mm för personalen. Läste att SR och SVT har 150 personer på plats som jobbar i treskift.

Tappra åskådare som står korta stunder eller under en massa timmar. Däribland ”Pontus – mannen i den blå jackan” som besökt nästan alla insamlingsorter under åren. Just nu är hans insamlingsbössa på ca 118 000:-. Otroligt starkt.

Märker att vår TV står och ”skvalsänder” här hemma. Går dit och tittar när det låter som något extra intressant. Märkligt, det händer aldrig med något annat program.
Lasse

Det här inlägget postades i Evenemang och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *