Jeanette Nilsson på Westerqwarn

Den ”gamla gallerilokalen” på Westerqwarns Pub & Restaurang har vaknat till liv igen. Hurra Hurra! Till glädje för alla lokala utställare och oss som gillar att titta på konst. Gärna i kombination med lite god mat på restaurangen.

Nästan 50 akvareller. Huvudsakligen med naturmotiv. Jeanette började aktivt ställa ut för bara ca tre år sedan. Då i vår lokala och mycket välbesökta Konstrunda. Jeanette skriver i sin egen presentation om en mängd kortkurser hon har genomfört från 2013 och framåt. Att själv presentera så mycket bilder till en egen utställning är bra jobbat och det mesta är lätt att tycka om. Märks inte minst av att mycket redan är sålt. Utställningen är öppen när restaurangen har öppet. Tyvärr missade jag hur länge utställningen hänger uppe.
Lasse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *