Lindholmen Streetfood market

Lördag eftermiddag. I Lindholmens gamla varvsområde på Hisingen i Göteborg finns det en streetfood market inomhus i en gammal stor indusstribyggnad – Kollektivet.

Blå matkuponger vid entrén. 70:-/st. Samma pris hos alla matmakare. Vilken variation på utbud! Jag åt ostron och en argentinsk sandwich. I vårt sällskap åts det koreanskt, pizza, argentinskt, indiskt, och förmodligen mer än jag kommer ihåg. Jättegott! Och mycket gott om besökare. I ett hörn en bar, strax bredvid en bar för cocktials, en trappa upp fler sittplatser plus ett antal designers som sålde diverse hantverk i pyttesmå stånd.

Besöket gör mig fortfarande glad. På vardagar är det en mer vanlig restaurang. Kolla mer på deras hemsida.
Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *