Lokal honung

Bara 400 meter från oss ligger Vänsta Gårdsbutik. Alldeles bredvid deras stora jordgubbsodling för självplock . I somras öppnade de sin lilla gårdsbutik. Egen producerade varor och lite varor från de näraliggande gårdarna. Lite lyxigt att kunna gå dit och handla ibland.

Ytterligare några hundra meter bort ligger ytterligare ett jordgubbsfält (inhägnat) + en massa egenodlade grönsaker. Strax bredvid finns en massa bikupor och tambin. Självklart blir resultatet honung. Eftersom tambin flyger upp till 3 km för att leta nektar så ligger vi klart inom den gränsen.

När jag köpte honungen kände jag nästan att det här är honung som också kommer från vår trädgård. Tycker mig känna det på den goda smaken. Nu tror jag butiken är stängd. Bilderna är tagna 5 september.
Lasse

Vänsta gårdsbutik
Mmmm…!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *