Snablar så bra!

Säkert har du märkt att sidan har fått ny layout. I wordpress arbeter man oftast med ett ”tema” (formatmall) som styr förutsättningarna för hemsidans utseende. Förra temat ändrades/uppdaterade på ett sätt som inte blev så bra för mig, därför denna uppgradering till ett nytt och kanske lite modernare tema. Stort TACK till kamrat Elger som fixat!

Jag har bara lagt in ”titelbilder” på de senaste inläggen, de tidigare måste du klicka på för att se alla bilderna. Likaså måste du som tidigare klicka på inlägget för att se allt. Hoppas du gillar den nya layouten!
Lasse

PS
Bilden kommer från en resa i Sydafrika för några år sedan. Elefanten kom väldigt nära jeepen jag satt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *