Promenad 29 januari 2021

Behöver få röra på mig idag. Tar en promenad ner och runt i vårt pyttelilla centrum. Konstaterar att ån håller på att frysa igen. Blir lätt beklämd när jag ser allt klotter även om en del kanske vill närma sig grafittikonsten. Men, dit är det långt kvar. Noterar att det dessutom behövs lite utbildning i att kunna stava rätt. Jag förstår inte riktigt vad syftet med denna typ av ”klotter” är. Men det blir patetiskt när man inte ens kan stava ortsnamnen rätt eller vanliga svenska ord.

Passerar stationen och perrongen. Ett par resenärer vänta på att ta tåget österut – mot ”stora staden” Västerås eller kanske en timme till mot Stockholm. I många år pendlade jag från den här stationen till huvudstaden.

Blir desto gladare när jag passerar en klädd julgran utanför ett hus. Jag och troligtvis en massa andra ler inombords. . Till skillnad mot andra ”konstverk” värmer det här.
Klicka på bilderna för att se hela bilden!

Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *