Dagar med konst

I veckan har jag både besökt en konsthall samt hälsat på hos två konstnärer. I påskhelgen är det traditionellt konstrunda här i Kolbäcksådalen. I år är den fysiska rundan inställd, p.g.a. pandemin. Istället blir rundan digital detta år. Jag ingår i den evenemangsgrupp som arbetar med att se till att konstrundan bli av. Bland mycket vi gör så är ”Nyhetsbladet Kulturmagasinet” en del, där vi till en lite vidare krets av intresserade informerar och förmedlar tips mm. Veckans foto- och intervjurunda kommer att avspeglas i det kommande numret. Kommer att finnas på vår hemsida där även tidigare nummer finns. Likaså kommer ni att möta de två konstnärerna jag besökte under den digitala rundan.

Välkommen och kika in hos oss
Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen
Lasse

Besök hos Västerås nya Konsthall. Just nu är det Anna-Kajsa Wikströms utställning Källvatten som är aktuell.
Fick en ”privat” visning hos Marie Hektors galleri bredvid Tidö slott. Galleriet öppnar framåt sommaren.
Här en av konstnären Thord Harrys tavlor. Fångade i hans trädgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *