Spanien som resmål?

Pandemin släpper sakta greppet om oss svenskar och även runt om i Europa. Om än inte i alla länder. Läste någonstans att Portugal är det mest väl vaccinerade landet. I mina sociala flöden ser jag att utlandsresorna börjar ta fart igen och inte minst till södra Spanien och Andalusien. Jag har, som så många andra, njutit en hel de där. Både längs badstränderna, men kanske än mer uppe i de små vita bergsbyarna, bland tapasbarer, marknader, saluhallar, letat utsiktspunkter, … Ja – varit nyfiken turist, helt enkelt.

De senare åren har vi ofta haft orten Nerja dom bas. Den ligger ca fem mil öster om Malaga och i kanten av det område som ofta kallas ”Costa Tropical”. Kusten med ett mikroklimat som gör att somrarna inte är lika heta och vintrarna lite varmare än andra kustområden i Andalusien.

Här har jag plockat ihop lite bilder som visar mer av vardagen och inte enbart de reklambilder, vi oftast möter. Blir du lite nyfiken? Besök mig på www.inphokus.com. Där har jag en massa bilder samt ett antal reseberättelser – bl.a. från Nerja och Costa Tropical.

Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *