Promenad i Västerås

Har en timme att ”slå ihjäl”. Promenerar längs en del av bostadsområdena efter Mälaren. I huvudsak det område som kallas Lillåudden. Tar bron över till det attraktiva och sjönära läget och även nära läge till grannar. Noterar att på sydsidan av udden verkar Mälarens vattenyta bara vara ca 40 cm lägre än markens. Undrar när den förväntade vattenhöjningen skall börja drabba alla de höga husen här.

Det drar ganska kallt, det blåser från sydväst och över den öppna mälarytan får vinden god fart. Inne på land ser jag ett antal höga byggnader från olika tidsepoker. Verkar som mänskligheten alltid har strävat uppåt – att sätta sin tids avbild. Återvänder till ”fastlandet” och drar mig uppåt centrala Västerås och ett möte med gamla arbetskollegor.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *