Hästarnas Strömsholm del 2

I denna andra del strövar jag runt på stallbacken och dess närmaste omgivning. Tittar in här och där. Ser hur hästarna är närvarande både fysiskt och i namn, tillbehör och på andra sätt. Jag kollar i vita stallängan, går norrut till de nybyggda röda stallen, tillbaka till den gamla röda stallängan (ursprungligen hitflyttad från kungsgården i Kungsör), nybyggd i början av 1900-talet efter den brunnit ner. Ser att i röda stallet pågår en lektion för någon av de olika utbildningarna som finns här på Strömsholm.

I gula stallet blir jag fångad av det västra stora fönstret. Regnets droppar, spindelnät och döda flugor skapar en gammal patina. Det bleka novemberljuset bidrar till en särskild stämning. Avslutar mitt strövande med att kolla öppettiderna på Markan, de är lite kortare under vinterhalvåret.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *