The Real Group

Första gången sedan pandemin började har vi besökt en ”offentlig tillställning” – Julkonsert med The Real Group på Lokomotivet i Eskilstuna.
Julkonsert och julkonsert. Visst fanns det julaktiga låtar med, men det var rätt mycket hejdå konsert för två av medlemmarna som varit med från början för 37 år sedan!!! En visserligen med en paus under ett antal år. 21 december är det sista föreställningen med nuvarande grupp, därefter kommer nya medlemmar. Konserten 21 december finns att lyssna på digitalt.

Lite nytt var det att gå på konsert igen, pandemipass och kontroll av att jag är jag – allt gick väldigt smidigt. Konsertlokalen Lokomotivet i en gammal industribyggnad var lite häftig, lite minus för en helt platt parkett – fick snegla mellan framförvarande huvuden för att se.

Acappela grupper var nog populärare förr, men The Real Group är fortfarande lika grymt duktiga. Två timmars föreställning + en stunds paus. Ett sant nöje för både öron och ögon. Nytt att de hade ett instrument på scen – ett flygelhorn – under en jullåt.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *