Grattis pappa!

Idag skulle du ha fyllt 100 år. Fått gratulationsbrev från kungen – tror att du gillat det. Istället ligger du och mamma här i minneslunden på Bergs kyrkogård, Hallstahammar. Inte den vackraste av minneslundar kanske. Jag är helt säker på att du hade fixat den mer estetisk och vackrare som den trädgårdsmästare du var. Men det är här vid Bergs kyrka som vår lilla familjs kyrkliga ärenden (åtminstånde senare tids) har handlagts. Min konfirmation och sedermera bröllop. Mammas och din jordfästning. Det är här vi ”firat” in det nya kyrkoåret, lyssnat på gudstjänster, konserter och tänt ljus under Allhelgonahelgen för nära och kära var de än sovit den eviga vilan.

Nu finns du här.
Grattis på 100- årsdagen
Din son

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *