Nära brytpunkten

Vi hade riktigt vackert väder häromdagen. Strålande sol och behaglig temperatur, MEN en ihållande NV vind. Raskt bestämde vi oss för att åka ner till Utnäslöt. Den gamla remontdepån, strax öster om Strömsholms slott. Det går en fin gång- och ridväg mellan slottet och remontdepån. I den östra delen helt i uppväxt skog = lä från vinden.

Parkerar vid skjutbanan och börjar promenaden. Vackert och läskyddat men det dröjer inte länge innan vägen blir alltmer snöig och trampad till is. Här någonstans kändes som vi är ruskigt nära brytpunkten i antingen lårbenet eller handlederna (det är inte skoj – har tidigare vintrar brutit båda mina handleder när försiktigheten inte fick bestämma). Bättre fly än illa fäkta, som det gamla ordspråket säger. Vi vänder!
Lasse

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *