Vi går igen …

… till den lilla hussamlingen som en gång under Strömsholms kanals glansdagar var Sveriges största insjöhamn – Borgåsund. Som vanligt parkerar vi på stallbacken och promenerar söderut efter Strömsholmsåsen. Vi är sällan ensamma, spår av tämjda djur är synliga på vägen.

Denna gång svänger vi över järnvägen och ner mot hamnen. Än så länge ligger mössorna över båtarna, men vid båtklubbens stuga sitter medlemmar i vårsolen och drömmer om sommarens färder.

Vi går under under järnvägen och upp på torget i Borgåsund. Fortsätter tillbaka mot bilen. Den enda som noterar oss ligger och lapar vårsolens varma strålar. Idag när jag skriver detta är det redan aprilväder. Ömsom sol, ömsom snö, vinden isande kall och jag har idag – en dag för tidigt – nästan gått på ett aprilskämt!
Lasse

Klicka på bilderna först se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *