Lindholmen Street Food Market

För ganska precis 2 år sedan var vi på Lindholmens Street Food Market och hade en trevlig lördag eftermiddag. Ganska omedelbart efter hade vi covid -19 i Sverige. En del av de som smittade tidigt var skidturister i Italien som kom från Göteborg. Plötsligt blev vi oroliga om vi smittades i det täta folkvimlet som är här – vilket vi inte blev. I lördags var vi tillbaka och lika kul.

I en av de många stoora verkstadsbyggnaderna från tiden när det var varv här och en av dockorna ligger ganska nära, finns ett koncept som funkar så här: När du kommer in köper du ett antal matpolletter (just nu för 80:-/st). Dessa är betalningsmedel för den mat du köper. Du ser en lång disk och bakom den finns ett antal olika street food kök. Dessutom finns en ostronvagn samt ett dessertkök.

Jag köpte första måltiden från det koreanske köket, den andra från det australienska, men det blev egentligen för mycket – blev så himla mätt. Alla kök delar på den bordsyta som finns. Dessutom finns några barer för den som vill ha öl, vin, drinkar,…

Stimmigt, vänligt, roligt och kul att se vad mina övriga familjemedlemmar valde. Kolla Lindholmens hemsida enl. ovan- informativ och bra. Rekommenderas att åka hit!
Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *