Konstrundans dag 3

Påskdagen och Konstrundans sista dag. Är på min egen utställningsplats – Eldsbodahuset i Hallstahammar. Jag tillhör Bildgruppen PRISMA och vi är nog närmare 20 medlemmar som i någon form är med och presenterar vår förening. Massor av bilder i de mest varierande stilar och motivområden.

Bildgruppen Prisma har ett samarbete med vår månatliga lokal-/reklamtidning – Här & Nu, där många nummers framsida är fotograferade av en prismamedlem. Vilket vi markerat som en portal vid trappan upp till våra bilder.

I nedervåningen är det fem olika utställare. Tre akvarellister, en glaskonstnär och en som jobbar med guldbrodyrer. Gott om besökare de första dagarna, lite lugnare den tredje dagen. Vilket verkar vara en genomgående trend. Kanske det sagolikt vackra vårvädret lockade besökare till andra våraktiviteter?
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *