Prismakväll

Måndagar = Prismakväll. Denna kväll är det mest fokus på tävling. Vårt klubbmästerskap avgörs genom fyra deltävlingar. Två på våren – två på hösten. Denna kväll var det dags för årets andra deltävling med temat ”Kärlek” som skulle skildras.

Jury var vår lokala konstnär Kent Iwemyr och hans fotograferande kompis Sören. 36 tävlingsbilder och det resulterade i tre tredjeplatser, två andraplatser och en ensam vinnare. Grattis till alla dessa. Tyvärr hamnade jag denna gång utanför prispallen.

Självklart fikade vi, tittade på bilder från påskens Konstrunda samt pratade om etik när man fotograferar.
Trevlig blandning och en kul kväll.
Lasse
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *